Give me one more day, Sir. Damage control's easy - reading Klingon, that's hard!

Door ShockWave_Omega op vrijdag 8 april 2011 18:16 - Reacties (5)
Categorie: -, Views: 3.744

Na 3 lange en geweldige jaren komt er een eind aan de oude website..

Wegens oplopende kosten heeft de eigenaar van de website besloten niet meer te betalen voor de webhosting. Ondanks reclame en andere zaken die de website "opleukten" en zo dus voor inkomsten zorgden is er toch besloten niet verder te willen met de site.

De nog steeds actieve leden van de tekstbased RPG stonden voor een lelijke verrassing toen plots op een zondag ochtend de website niet meer bestond maar door linkte naar de site van de webhost.

Nu bijna een week verder is er toch weer hoop voor die mensen (en eventueel nieuwe mensen). Samen met wat oud leden hebben we een nieuwe website opgezet. Gehost op een 40 euro kostend laptopje en draaiend op een bakje gratis software :).

Heb je interesse of had je al een account op de oude site dan nodigen wij je van harte uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe site. Natuurlijk zal er nu nog niet veel te lezen zijn maar wellicht kunnen wij met jullie hulp weer snel veel lees en schrijfplezier aanbieden.

www.ariesfleet.nl.ae

Volgende: To seek out new life and new civilisations... 06-'10 To seek out new life and new civilisations...

Reacties


Door Tweakers user YopY, vrijdag 8 april 2011 19:36

Wat voor / hoeveel kosten hebben we het dan over? Ik bedoel, voor zover ik kan zien is het een forum (weet zo niet wat de oude site wel niet was). En hoeveel bezoekersaantallen?

Ik heb zelf nl een goedbezochte site (~80,000 visits / maand op het moment die ~400K pageviews genereren), en daar ben ik niet meer dan ~50-60 euro / jaar voor kwijt.

Door Tweakers user ShockWave_Omega, vrijdag 8 april 2011 19:42

Die persoon had meerdere sites via die host en moest ergens rond de 150 euro per jaar betalen. Dat kwam eigenlijk allemaal uit zijn eigen zak. (op een paar kleine donaties en die ads na dan)

Door Tweakers user Beatboxx, vrijdag 8 april 2011 21:46

Bij antagonist betaal je § 30 voor een jaar.... Da's met 60GB traffic/maand

Door Tweakers user Kaasplank, zaterdag 9 april 2011 14:48

Dat was een mooie kans om d'r vanaf te komen :D

Door Tweakers user ShockWave_Omega, zaterdag 9 april 2011 23:00

Ach nu betaal ik gewoon het internet en wat stroom.. Unlimited bandbreedte en alles direct zelf in beheer.

@ Kaasplank. Waarom zou ik van iets afwillen wat ik met plezier doe?
Ik had alleen wel graag een backup gehad van de oude site.. Dat was alleen niet mogelijk blijkbaar.. Ik vindt het heel jammer dat we 3 jaar aan verhalen kwijt zijn. Maar goed met frisse zin & moed gaan we er gewoon weer tegen aan. De andere 2 oude Admins zijn ook gewoon nog welkom bij ons :).

Reageren is niet meer mogelijk