To seek out new life and new civilisations...

Door ShockWave_Omega op maandag 7 juni 2010 22:55 - Reacties (7)
Categorie: -, Views: 3.353

De Ariesfleet bestaat al ongeveer 1,5 jaar. De tijd gaat hard en ondertussen hebben we al veel leden gehad (leuke en minder leuke). Toch is er altijd plek voor meer mensen binnen de vloot en leek het mij dus leuk om eens een referral programma op te zetten.

Een tijdje geleden werd het duidelijk dat we wat meer mensen nodig zouden hebben wilden we in de toekomst ook nog lekker door blijven gaan. Wat kan je daaraan doen?
We stellen al niet al te hoge eisen. Als je al iets kent van Star Trek is dat over het algemeen al genoeg. Je hoeft ook niet perfect te kunnen typen (we hebben ook wat mensen met dyslexie). Het enigste wat je zou moeten hebben is een gezonde fantasie en een boel plezier in het maken en verzinnen van verhalen. En dat je minimaal 1 - 2 keer per week toch wel inlogt en een post plaatst (vaker mag natuurlijk ook).

Om dus toch meer mensen aan te trekken zijn we met het referral programma gestart. Dit kan er voor zorgen dat je je carriere op een van onze schepen al met een mooie pin/medaille kan beginnen. En mocht je 3 of meer mensen (geen alts) weten aan te trekken kan het je ook meteen een promotie opleveren.

Mocht je zin hebben om bij een actieve tekst based RPG mee te doen en ken je meer mensen die misschien ook wel mee willen doen dan kan je dat dus al een eindje op weg helpen.

Je kan ons vinden op deze website. Iedereen met goede zin is welkom . :)

Volgende: Give me one more day, Sir. Damage control's easy - reading Klingon, that's hard! 04-'11 Give me one more day, Sir. Damage control's easy - reading Klingon, that's hard!
Volgende: These Are the Voyages... 01-'10 These Are the Voyages...

Reacties


Door Tweakers user hyptonize, maandag 7 juni 2010 23:39

Zowel de header van deze blog en de website zien er niet echt aantrekkelijk en uitnodigend uit. Dan ga ik toch eerder voor Ogame...


Door Tweakers user DarkKnight, dinsdag 8 juni 2010 01:32

... to boldly go where no one has gone before.

Door Tweakers user Patriot, dinsdag 8 juni 2010 03:19

Zowel de header van deze blog en de website zien er niet echt aantrekkelijk en uitnodigend uit. Dan ga ik toch eerder voor Ogame...
Totaaal niet met elkaar te vergelijken.

Door Tweakers user ShockWave_Omega, dinsdag 8 juni 2010 11:12

Inderdaad.. Wij zijn gewoon wat mensen met een tekst based RPG en een STO vlootje.

Door Tweakers user TheMOD, dinsdag 8 juni 2010 14:44

Ik weet behoorlijk wat van Star Trek, maar ik snap het idee nog niet helemaal. Hoe werkt die 'RPG' van jullie nu? En moeten je fantasieŽn binnen een bepaalde tijdperiode blijven? (Bijv. Next Genration of Deep Space 9?) En ik las toevallig een stukje small techincal problems, waar jij een scenario schetst. En wat doe je dan? De FAQ zegt dat je moet zeggen wat je poppetje doet. Moet dat dan bij dat scenario aansluiten? Mag je ook je eigen scenario verzinnen? (First post?) Hoe bepaal je welk poppetje je bent? (Ik wil wel kapitein zijn :D)

Door Tweakers user ShockWave_Omega, dinsdag 8 juni 2010 19:45

De RPG is redelijk simpel opgezet. Je maakt je character aan geeft die wat voorgeschiedenis (handig voor character building.) Je geeft daarbij ook aan welke kant je op wil met je character. Bijvoorbeeld Engineering, Science, Tactical, Command, Medical of een van de andere kanten binnen starfleet.

De vlootcommandant zal dan kijken of dit mogelijk is of dat je bijvoorbeeld op een andere functie ingedeeld zou kunnen worden. Ik weet dat er momenteel op een van de schepen een Tactical officier nodig is. Dat is een functie waarin je zeker nu vrij veel en mooi kan posten.

De scenarios worden bedacht door verschillende mensen (die kan je zelf dus ook insturen en dan wordt er zeker gebruik van gemaakt als hij mogelijk is). Momenteel zijn we met een scenario bezig op een van de schepen waarin eigenlijk de crews van beide schepen samen werken. De scenarios staan niet 100% vast het is meer een soort hou vast om het verhaal op te starten. Als dat kleine stukje scenario bekend is is het aan de crew om daar samen een goed verhaal van te maken.

Daarnaast als het schip op het station binnenloopt dan heb je shoreleave in het daarvoor aangemaakte topic. Je mag dan alles doen en laten wat je wil ( binnen de regels van Starfleet natuurlijk ). Er wordt dan meer de nadruk gelegd op meer character building. De een start een familie. Weer een ander houdt zich met technologie bezig die we hebben binnen gehaald van vijandelijke schepen enz.

Momenteel draaien wij in de tijd van de Dominion Wars. Gezien onze locatie leek ons dat een uitstekende tijd om daar te zitten. We zitten op Starbase 211 nabij de Cardassische grens.

Reageren is niet meer mogelijk