The Ariesfleet Academy.

Door ShockWave_Omega op donderdag 13 augustus 2009 16:38
Categorie: Ariesfleet, Views: 2.603

The Academy.

Waarom een Academy starten voor een simpele textbased rpg?

Tja dat dachten de andere admins ook toen ik het voorsloeg. Al snel werdt duidelijk dat het toch nut had om zoiets te implementeren. In mijn 1e blogitem heb ik het gehad over een bepaald persoon die door eigen toedoen op elk schip had gediend en nergens meer echt welkom was. Gezien de slechte posts van deze persoon kreeg ik het idee een academy op te zetten. Niets groots maar gewoon een plek waar mensen die nieuw zijn 1-2 kleine verhalen moeten/mogen doorlopen om zo aan te tonen dat ze met een verhaal mee kunnen komen.

Kleinere dingen kunnen dan ook gelijk uitgelegd worden zodat wanneer die persoon door de academy heen is gekomen hij of zijn ook gewoon meteen zijn positie op het schip kan in nemen.


When hell freezes over..

Deze week ( en zo wat elke maand rond dezelfde tijd ) hebben we weer last gehad van onze grote vriend ( zie 1e blogitem ). Deze keer had hij via een vriend van hem die wel nog op de site zit een account verkregen. Maar dat is toch niet zo erg hoor ik je denken.

Ja helaas dus wel. Deze persoon is van een danig verstorende aard dat het de vorige keer al een grote discussie los had gemaakt tussen de Admins.

Maar goed. Onze vriend had dus een account en werd dus eerst door de academy gehaald. Dit liep al stuk voor hem bij zijn 1e post. Toen was mij al duidelijk wie het was.
Om verdere problemen te verkomen heb ik zijn account dus weer geblokkeerd.

Ik hoef niet te vertellen dat onze grote vriend daar niet van gediend was en me vervolgens de huid heeft volgescholden en me ook beschuldigd van alles wat hem toevallig in de laatste tijd is overkomen.

Hierbij heb ik hem vriendelijk er op gewezen dat hij toch maar beter ergens anders heen kan gaan.

Waar het dan dus op neerkomt is dat de Academy zeker wel doet wat hij moet doen. De kwaliteit van de vloot waarborgen dus. Al met al ben ik erg tevreden over hoe de Academy functioneerd en over hoe we mensen dus kunnen helpen met het aanleren van de regels en het maken van goede posts.

Het komt bij mij ook over alsof mensen er plezier in hebben om aan te voelen hoe het is om het commando te hebben over een schip met crew.


Zin om het een keer uit te proberen? Kom een keer langs op de site: www.ariesfleet.nl

Volgende: A few good men ( or women :P ) 09-'09 A few good men ( or women :P )
Volgende: Decorating the fleet. 07-'09 Decorating the fleet.

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk