Give me one more day, Sir. Damage control's easy - reading Klingon, that's hard!

Door ShockWave_Omega op vrijdag 8 april 2011 18:16 - Reacties (5)
Categorie: -, Views: 4.251

Na 3 lange en geweldige jaren komt er een eind aan de oude website..

Wegens oplopende kosten heeft de eigenaar van de website besloten niet meer te betalen voor de webhosting. Ondanks reclame en andere zaken die de website "opleukten" en zo dus voor inkomsten zorgden is er toch besloten niet verder te willen met de site.

De nog steeds actieve leden van de tekstbased RPG stonden voor een lelijke verrassing toen plots op een zondag ochtend de website niet meer bestond maar door linkte naar de site van de webhost.

Nu bijna een week verder is er toch weer hoop voor die mensen (en eventueel nieuwe mensen). Samen met wat oud leden hebben we een nieuwe website opgezet. Gehost op een 40 euro kostend laptopje en draaiend op een bakje gratis software :).

Heb je interesse of had je al een account op de oude site dan nodigen wij je van harte uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe site. Natuurlijk zal er nu nog niet veel te lezen zijn maar wellicht kunnen wij met jullie hulp weer snel veel lees en schrijfplezier aanbieden.

www.ariesfleet.nl.ae

To seek out new life and new civilisations...

Door ShockWave_Omega op maandag 7 juni 2010 22:55 - Reacties (7)
Categorie: -, Views: 3.800

De Ariesfleet bestaat al ongeveer 1,5 jaar. De tijd gaat hard en ondertussen hebben we al veel leden gehad (leuke en minder leuke). Toch is er altijd plek voor meer mensen binnen de vloot en leek het mij dus leuk om eens een referral programma op te zetten.

Een tijdje geleden werd het duidelijk dat we wat meer mensen nodig zouden hebben wilden we in de toekomst ook nog lekker door blijven gaan. Wat kan je daaraan doen?
We stellen al niet al te hoge eisen. Als je al iets kent van Star Trek is dat over het algemeen al genoeg. Je hoeft ook niet perfect te kunnen typen (we hebben ook wat mensen met dyslexie). Het enigste wat je zou moeten hebben is een gezonde fantasie en een boel plezier in het maken en verzinnen van verhalen. En dat je minimaal 1 - 2 keer per week toch wel inlogt en een post plaatst (vaker mag natuurlijk ook).

Om dus toch meer mensen aan te trekken zijn we met het referral programma gestart. Dit kan er voor zorgen dat je je carriere op een van onze schepen al met een mooie pin/medaille kan beginnen. En mocht je 3 of meer mensen (geen alts) weten aan te trekken kan het je ook meteen een promotie opleveren.

Mocht je zin hebben om bij een actieve tekst based RPG mee te doen en ken je meer mensen die misschien ook wel mee willen doen dan kan je dat dus al een eindje op weg helpen.

Je kan ons vinden op deze website. Iedereen met goede zin is welkom . :)

These Are the Voyages...

Door ShockWave_Omega op woensdag 13 januari 2010 14:41 - Reacties (19)
Categorie: Ariesfleet, Views: 4.409

Met de komst van Star Trek Online begint een nieuw uitdaging voor de Ariesfleet.
Een groot aantal van de huidige crew op de textbased RPG schepen gaat beginnen aan het spel.
Het spel dat eigenlijk de grondslag legde voor de Ariesfleet zelf. Want de Ariesfleet is in het leven geroepen om bezig te zijn tot het spel begint.. En natuurlijk ook ver daarna.

Ik heb het voorrecht gehad om samen met een andere Admin van de website aan de closed beta mee te hebben mogen doen. In die tijd hebben wij het spel zien uitgroeien ( en ook de patches zien groeien ) naar een mooi speelbaar spel.

Vanavond wordt er op de teamspeak server van de Ariesfleet een bijeenkomst gehouden om de toekomst van de vloot door te nemen. Niet alleen dat maar er worden ook 2 open beta keys weggegeven in een Star Trek trivia ronde.
In de bespreking wordt ook meegenomen in welke vorm en onder welke leiding dat de vloot opgezet zal gaan worden in STO.


Dus ben je van plan om Star Trek Online te gaan doen dan kan je je ook aanmelden bij de Ariesfleet.

A few good men ( or women :P )

Door ShockWave_Omega op woensdag 30 september 2009 11:26 - Reacties (6)
Categorie: Ariesfleet, Views: 4.473

De Ariesfleet is nu ondertussen anderhalf jaar oud. De meeste leden zitten er toch al meer dan een jaar bij. En posten nog steeds met plezier. Toch is de Ariesfleet altijd opzoek naar leden. Niet alleen voor de textbased RPG maar ook voor de Ariesfleet Startrek Online vloot die we gaan beginnen als het spel uitkomt.

De meeste mensen die mee willen doen met Startrek Online houden zich tot die tijd ook zeer goed bezig met de textbased RPG. In de RPG kan je lekker je fantasie ( binnen de perken van de Startrek Universe ) laten gaan. Momenteel zitten we met 2 schepen in een cooperative battle om DS9 te bevrijden van de Dominion strijdkrachten.

Ben jij gek op Star Trek en lijkt het je wat om straks in een Nederlandse vloot StarTrek Online te spelen (Er zijn zelfs al verbonden gesloten met enkele grotere internationale STO vloten) ? Of wil je kijken of jij het in je hebt om Kapitein te worden? Kom dan snel langs bij de Ariesfleet en schrijf je in of kijk eens of er in de Bemanningslijst een plek voor jou open is.

The Ariesfleet Academy.

Door ShockWave_Omega op donderdag 13 augustus 2009 16:38 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: Ariesfleet, Views: 2.846

The Academy.

Waarom een Academy starten voor een simpele textbased rpg?

Tja dat dachten de andere admins ook toen ik het voorsloeg. Al snel werdt duidelijk dat het toch nut had om zoiets te implementeren. In mijn 1e blogitem heb ik het gehad over een bepaald persoon die door eigen toedoen op elk schip had gediend en nergens meer echt welkom was. Gezien de slechte posts van deze persoon kreeg ik het idee een academy op te zetten. Niets groots maar gewoon een plek waar mensen die nieuw zijn 1-2 kleine verhalen moeten/mogen doorlopen om zo aan te tonen dat ze met een verhaal mee kunnen komen.

Kleinere dingen kunnen dan ook gelijk uitgelegd worden zodat wanneer die persoon door de academy heen is gekomen hij of zijn ook gewoon meteen zijn positie op het schip kan in nemen.


When hell freezes over..

Deze week ( en zo wat elke maand rond dezelfde tijd ) hebben we weer last gehad van onze grote vriend ( zie 1e blogitem ). Deze keer had hij via een vriend van hem die wel nog op de site zit een account verkregen. Maar dat is toch niet zo erg hoor ik je denken.

Ja helaas dus wel. Deze persoon is van een danig verstorende aard dat het de vorige keer al een grote discussie los had gemaakt tussen de Admins.

Maar goed. Onze vriend had dus een account en werd dus eerst door de academy gehaald. Dit liep al stuk voor hem bij zijn 1e post. Toen was mij al duidelijk wie het was.
Om verdere problemen te verkomen heb ik zijn account dus weer geblokkeerd.

Ik hoef niet te vertellen dat onze grote vriend daar niet van gediend was en me vervolgens de huid heeft volgescholden en me ook beschuldigd van alles wat hem toevallig in de laatste tijd is overkomen.

Hierbij heb ik hem vriendelijk er op gewezen dat hij toch maar beter ergens anders heen kan gaan.

Waar het dan dus op neerkomt is dat de Academy zeker wel doet wat hij moet doen. De kwaliteit van de vloot waarborgen dus. Al met al ben ik erg tevreden over hoe de Academy functioneerd en over hoe we mensen dus kunnen helpen met het aanleren van de regels en het maken van goede posts.

Het komt bij mij ook over alsof mensen er plezier in hebben om aan te voelen hoe het is om het commando te hebben over een schip met crew.


Zin om het een keer uit te proberen? Kom een keer langs op de site: www.ariesfleet.nl